Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WarZ

PainTheKill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj postanowiłem kupić WarZ http://playwarz.com/ i mam pytanie , ile idzie płatność aby otrzymać klucz .

Czekam już 20minut i nie wiem czy nie za długo .

Stan

— Płatność została wysłana do systemu płatności, trwa oczekiwanie na potwierdzenie

Kwota

— 44.12 PLN

Data

— 10.01.2013 19:36

Szczegóły

— 4:15:[email protected]:WarZ:78.155.119.51

Sprzedawca

— The War Z

Niepowtarzalny numer transakcji

— 374^^^^

Powrót do gry:

The War Z

RGFya0ZpdGNoX19fZXVuZV9fXzk0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNV9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX181djU=.png
Opublikowano

Stary też dzisiaj kupowałem za pomocą Paypal i też miałem ten problem. Musisz porostu poczekać. Ja czekałem z jakieś 2,5 godziny. W końcu transakcja powinna zakończyć się powodzeniem. Klucz powinieneś otrzymać na tej stronce na której własnie czekasz oraz na poczcie. Podro

Opublikowano

Informacje z jednej strony:

60la3u.jpg

Przetłumaczone na polski:

Ta strona internetowa sprzedaje oszustwa i używa fauszywej reklamy, trzymajcie się od tego z dala!

Być może, ta strona to fake.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Wczoraj sam kupowałem za pomocą PayPala na stronce playwarz.com, co z resztą pisałem. Przeniosło mnie na stronke pośrednika xsolla. Tam zapłaciłem za klucz. Potem przeniosło mnie na tą stronkę co z tymi danymi t.j stan, data, kwota, szczegoly itd. I też myslałem, że coś się stało... Czekałem 2.5h na klucz... Napisałem nawet maila do supportu, ale znim go wysłałem klucz przyszedł.

Opublikowano

Mój znajomy kiedy kupował jeszcze przed nowym rokiem dostał od razu. Poczekaj chociażby jeden dzień. Czasami mają problemy nie od nich zależne.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Wystarczy czekać lub pierw popytać a nie jeżeli tak jak mówią up ,ze to fake to masz po kasie jeżeli nie to jest przeciazenie ,ponieważ to automatycznie wysyła klucze.

sygnafranc.png

Opublikowano

Do supportu playwarz?

Jednak kupna dokonuje się na playwarz.com

Zależy, jaką opcją kupowałeś, ale najlepiej napisać o tym u nich na forum.

4770714280454741315510.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...